ΣΕΡΒΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - LAPTOP - SMARTPHONE


H πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών,στο Service Laptop και τηλεφωνικών συσκευών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μικρού ή μεγάλου προβλήματος.
Το Service περιλαμβάνει εξασφάλιση δεδομένων σκληρού δίσκου (αν πρόκειται να γίνει διαγραφή των περιεχομένων του), επισκευή προβλήματος υλικού, λογισμικού, καθαρισμό του συστήματος από ιούς με ανάλογες εφαρμογές, επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος αν κριθεί αναγκαίο.

Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να θέσει στον παραμικρό κίνδυνο τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.
 
Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Στο Katastima NET αναλαμβάνουμε το SERVICE του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, την επιδιόρθωση του φορητού σας καθώς και την τεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων.
Ερχόμαστε στην επιχείρηση σας η στο σπίτι σας μόνο με ένα τηλεφώνημα.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη τη Ροδόπη.


Μερικές μόνο από τις υπηρεσίες μας είναι:
-Εγκαταστάσεις λειτουργικού συστήματος & προγραμμάτων (Format – Install O.S.)

-Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και το format περιλαμβάνει τη διαγραφή του σκληρού δίσκου και εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, Windows XP, Vista, 7, 8 και εγκατάσταση πληθώρα προγραμμάτων (πρέπει να φέρετε μαζί τα κλειδιά του γνήσιου λογισμικού σας).

-Υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης των δεδομένων (αρχεία, φωτογραφίες, μουσική κ.τ.λ.) σας μετά από format έτσι ώστε να μην “χάσετε” τίποτα!

-Εγκατάσταση νέων ενημερωτικών προγραμμάτων οδήγησης συσκευών. Με την εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων των προγραμμάτων οδήγησης των συσκευών σας καλυτερεύετε την λειτουργία τους και επομένως και τις δυνατότητες τους.

-Σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Δυνατότητα σύνδεσης των περιφερειακών σας συσκευών, εκτυπωτές, scanner, οθόνη κ.λπ. και έλεγχος καλής λειτουργίας.

-Εγκατάσταση Ασύρματου – Ενσύρματου Δικτύου. To Katastima NET αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου της οικίας ή της επιχείρησης για την εγκατάσταση access point (σημείων πρόσβασης), καρτών ασύρματου δικτύου και ρυθμίσεις δικτύου. Παρέχεται τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή απορία σας.

-Επισκευή και Ρύθμιση Ασύρματου ­ Ενσύρματου Δικτύου. Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης και άμεση και γρήγορη επισκευή από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

-Πρόσβαση στο Internet ­ ADSL Συνδέσεις. Σύνδεση του modem, ενημέρωση του λογισμικούκαι ρύθμιση της λειτουργίας του με τον υπολογιστή σας.

-Ρυθμίσεις Καλύτερης Λειτουργίας Η/Υ ­ Service Software.  Οι τεχνικοί μας θα ρυθμίσουν τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή έτσι ώστε να αυξάνονται οι επιδόσεις του.

-Εγκατάσταση Εσωτερικού Υλικού. Εγκατάσταση εσωτερικών συσκευών υλικού στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και του ανάλογου λογισμικού. Ενδεικτικά κάποιες συσκευές που μπορούν να εγκατασταθούν είναι κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, σκληροί δίσκοι, οπτικές μονάδες και μονάδες μνήμης RAM. Το τελικό στάδιο θα είναι ο έλεγχος από τεχνικό για την καλή λειτουργία της συσκευής.

-Καθαρισμός Η/Υ ­ Service Hardware. Καθαρισμός και service του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του hardware του για αύξηση των αποδόσεων του.

-Σύνθεση Νέου Η/Υ. Στo Katastima NET επιλέγουμε και σας προτείνουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που συναρμολογούμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και πάντα με επώνυμα και αξιόπιστα υλικά. Επιλέγοντας τη σύνθεση που σας ταιριάζει μειώνεται το κόστος αγοράς από έναν έτοιμο υπολογιστή.

-Εγκατάσταση Νέου Η/Υ. Εγκαθιστούμε τα απαραίτητα προγράμματα και ρυθμίζουμε τις λειτουργίες ενός καινούργιο ηλεκτρονικού υπολογιστή σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και ανάγκες σας.

-Αντιγραφή Δεδομένων ­ Μεταφορά Δεδομένων ­ Άμεση Ανάκτηση Δεδομένων. Η Katastima NET μπορεί να αντιγράψει, μεταφέρει ακόμα και να ανακτήσει τα δεδομένα σας από τον σκληρό δίσκο του σταθερού ή φορητού σας υπολογιστή.

-Διάγνωση και αντιμετώπιση ιών (spyware – Trojan Horse). Ανίχνευση και αφαίρεση ιών και spyware (προγράμματα υποκλοπών) που απειλούν καθημερινά τον υπολογιστή σας.

-Επιδιόρθωση της βλαβης που έχει προκαλέσει ο ιός ή το spyware. Θωρακίζουμε τον Η/Υ από ιούς, αλλά και από κάθε απειλή προερχόμενη από το internet. Οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν το κατάλληλο λογισμικό προστασίας που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα σας προστατέψουν από τους ιούς και τα spyware.

-Έλεγχος και επισκευή Η/Υ. Έλεγχος καλής λειτουργίας του υπολογιστή σας και επισκευή τυχόν προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει όπως αργή εκκίνηση, ξαφνικό σβήσιμο, κατεστραμμένους δίσκος κ.λ.π.


Τεχνική Υποστήριξη σε Laptops
Η εταιρία μας αναλαμβάνει επισκευές σε φορητούς υπολογιστές με χαμηλό κόστος.

Μερικές από τις επισκευές που παρέχουμε σε φορητά είναι :

• Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης

           Έλεγχος της οθόνης σου πριν και μετά την επισκευή,  Χαμηλό κόστος επισκευής, Γρήγορη επισκευή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα από 90€


• Αλλαγή πληκτρολογίου
• Επισκευή τροφοδοτικού
• Αλλαγή σκληρού δίσκου
• Αντικατάσταση πλαστικών
• Αλλαγή μνήμης (RAM)